Veckan som gått.. 24/10-2009

Hallå hallå!

oj vad dåliga vi blivit på att uppdatera!! men det är bara för att allt rullar på som vanligt, mycket skolan...och lite fest! :)

Vårt dåliga samvete tog över denna veckan eftersom vi lånat böcker på bibloteket som vi inte tänkte lämna tillbaka förrän terminens slut, men i veckan gick vi o kopierade dem istället! Vi stod i två timmar -blad för blad- men  det var det värt för boken skulle kostat 1500 om man köpt den och nu betalade vi 240! typ.. är man ekonom så är man! ;)


International Business Law -en tredjedel done!


Tadaa..nästan klart! :S

I torsdags var Stina på partaj med en massa folk från skolan. Det var ett stort ställe för studenter, med billig öl, bra musik och trevligt sällskap! :)


Hanna, Jocke och Stina på MC2!

Och igår var det Idas tur att festa till det lite! Hon var och träffade Rose och några av hennes kompisar. Hade en riktigt trevlig kväll som slutade på la Bukana club. Vi är riktiga stammisar där -Dörrvakten känner igen Ida som "je suis drôle!" vilket hon alltid säger när hon kommer! ;)


Ida och Rose!

Helgens planer är att Viktor som vi var hos i Lyon kommer så vi ska visa honom Grenoble och ikväll blir det fest på ett fancy pancy ställe! :)

Nästa vecka kommer Idas mammis o pappis! wiiiiiii!!!! :D så det blir lite mer turistande!

Vi har även bokat resa till PARIS!!! i november o då kommer Stinas kompis Victor (inte samma som han från lyon ;)) och möter upp oss! Massa skoj ska vi ha!

Vi lovar att uppdatera helgens bravader! ;)
Puss o hej, trevlig helg! :)

Kommentarer
Postat av: Eva

Det är nog bra för mammornas nerver att det är lite lugnt hos er ibland, även om ryktet talar om någon som ramlat ner för trappan!!

kramar

Eva

2009-10-24 @ 18:06:06
Postat av: Ann

Hej!



Saknar era dagliga uppdateringar men ni är ju där för att gå i skolan , eller ? :)



Kramar från ett höstigt Virestadgården

Ann

2009-10-25 @ 13:04:24
Postat av: Mikaela T

Har du blonderat håret?



Har byt bloggadress: nogg.se/caramellochjag



Puss på er!

2009-10-25 @ 21:26:48
URL: http://nogg.se/caramellochjag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0