ROADTRIP!! Charmonix, Schweiz (bungee) och Milano! 19/10-2009

Oj oj oj vilken helg! Vi har haft så roligt, hunnit med så mycket och en perfekt blandning av aktiviteter!


Förväntansfulla och glada!


Nu har vi hittat vår hyrbil!

I fredags skulle vi träffas klockan 11, men med den brasilianska mentaliteten kom vi inte iväg förrän halv tre :S men det gick bra! Vi körde till Charmonix där vi strosade runt i den lilla staden några timmar. Sedan körde vi till vårt hotell som var helt UNDERBART fint!! riktigt riktigt mysigt, med en mysig fjällkänsla. Och världens underbaraste sängar, vi njöt verkligen bara av att få ha ett täcke!!! Vi begav oss ner till stan igen och åt ost-fondue på en mysig restaurang. mums mums!


Stina och Jocke shoppar mössor! ;)


Fondue!!

Lördagen började med en riktig hotell frukost där vi åt hur mycket som helst! Sedan åkte vi en telepheriqe upp nästan 4000 m upp där man hade helt underbar utsikt över alperna och Mont Blanc. Väldigt vackert, men SVINKALLT!!! även om vi packat på oss så mycket vi kunde, räckte det inte.. vi hade ju inga vinterjackor... men tokiga tjejer som vi är så tyckte vi attd et skulle vara skitcoolt o ha en bild på oss i bara BH med snötäckta alper i bakgrunden -och vad gör man inte för en bra bild? ;)


Utsikt över Mont Blanc!


Marcella och taliban-Ida :)


Oj vilken cool bild det blev! ;)

När vi kom ner på normal höjd igen delade vi på oss och vår bil begav oss till Schweiz och till 007-hoppet!! Det tog ganska lång tid att komma dit och vi blev 1,5 timmar för sent, så det var lite nervöst att vi skulle missa. Men tillslut kom vi där och när vi såg doumen börja närma sig kände man adrenalinet börja pumpa! OJ vad högt det var!! Först fick vi en liten visning hur vi skulle göra när vi hoppade och sedan var Ida försten ut, hanna tvåa och Stina trea. Benen skakade och hjärtat dunkade, men man hade inte så mycket val när man stod där uppe -det var nedräkning och sen hoppade man! Riktigt läskigt -men OJ så roligt!!! Vi filmade allihop, men det gick inte att lägga upp film på bloggen, så vi får visa det när vi kommer hem!


En nervös Ida...


... och en nervös Stina!


Här var man i alla fall som nervösast!

Vi begav oss till bilen igen för att åka till Milano där resten av gänget var. Vi kom fram ganska sent, så vi hoppade in i dushen och satte oss sedan i en taxi för att åka till Cavelli Café (Roberto Cavellis club :)) där vi tillbringade hela kvällen. Majoriteten av tjejerna där var 1,85 och trådsmala -modeller och annat fancy folk! men det var kul o vara på ett så fint ställe!


Strawberry Daiquries!


Här har vi de snygga modellerna!! eller inte...

Söndagen offrade vi till shopping! Stina önskade att hitta en väska och kunde tänka sig att köpa en för 2500:- men NEJ det kunde hon få en nyckelring för!! :) vi hittade en väska för 115000:- oj oj oj!! Det var roligt att gå o titta i alla fina butiker, men sedan gick vi vidare till vår nivå! Det blev vars en jacka, vars en jacka, Stina köpte plånbok, en tröja och solglasögon, Ida köpte en halsduk och några baströjor! Där var riktigt bra shopping!!! Och väldigt fin stad med alla gamla byggnader bevarade! WE LIKE!!


MILANO!! BFF!!


Fancy fancy!


Katedralen!


Shoppingen avslutades med glass och kaffe!

Sen bar det av hem igen och vi var hemma vid ett på natten -så idag har vi varit lite trötta! Men det blir sovmorgon imorgon så det är lugnt!

Som sagt har vi haft en kanonhelg, men vi är nog alla överrens om att det var lite många att åka 14 stycken tillsammans. Mycket diskussioner och veligheter, med många viljor...men vi och hanna håller i allafall ihop i vått o torrt! :)

Massa kramar!!


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej tjejer!

Låter verkligen som en toppenhelg och jag är väldigt imponerad över att ni vågade hoppa! Håller med om att väskan lät lite väl dyr....

Här hemma har vi haft en lugn helg. Ellas första tand är på väg upp :)

Kramar Linda

2009-10-19 @ 20:16:56
Postat av: mamma Marie

Jag har aldrig blivit så glad för ett telefonsamtal som när du ringde gumman och sa att allt hade gått bra. Själv har jag haft en lugn helg.Så visst är jag avis på er helg. (bara jag slipper hoppa) så kan jag byta liv med er!!!!!!!!!!!! KRAMAR Marie

2009-10-19 @ 21:12:42
Postat av: mamma Marie

Jo en sak till,, ni köpte väl inte de där färgglada små söta mössorn som ni var så jätte söta i??

2009-10-19 @ 21:16:07
Postat av: Ann

Hej på er tokiga tjejer!

Det var verkligen kul att läsa om er resa. Tack Ida för att du ringde och lugnade oss i lördags kväll. Jag hann tänka många tankar när telefonen ringde. Bla vem är så dj..la dum och ringer en lördag kväll, säkert en försäljare på Tele2 och sedan tänk om det är Ida. Så var det du Ida. Du får ju ringa 24/7, det hoppas jag att du vet.

Många kramar

Ann & co

2009-10-21 @ 10:10:37
URL: http://nogg.se/kaninstallet
Postat av: Sabina

Hej Sötisar!!!

Jag saknar er som bara den...

Jag vill ju inte påstå att jag e avundsjuk på er, nä inte alls... Jag bara hade kunnat döda för att få hoppa. Trots jag e höjdrädd...

Stina en väska kan aldrig va för dyr tänk på d(Anneli hade köpt den).

Puss o kram på er

2009-10-21 @ 11:51:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0