Inget bra löfte... 27/10-2009

Vet att vi lovade att uppdatera helgens bravader, men vi har haft så mycket att göra.. bättre sent än aldrig, aiight?? :)

I lördags mötte vi Viktor vid tågstationen, gick o köpte picninc och begav oss till telepheriquen för att åka upp till la Bastille. Vädret var helt underbart, varmt och skönt, med klarblå himmel -en perfekt dag för en utflykt som denna! Vi satte oss och åt vå pickninck som var huuuur god som helst!! Njöt av och fotade utsikten innan vi åkte ner igen.


Här pickenickar vi!


Mums mums!


La telepherique


Ser ni snön på topparna?!! nu har det öppnat några backar! Snart blir till att åka utför!


Vad mysigt vi har det här! :)

Nere i stan igen delade vi på oss så vi gick till hem till oss för att göra oss fina inför kvällen. Planen var att vi skulle ut och äta för att sedan gå på en förfest och sedan gå ut på ett ställe som heter Nox. Nox ska vara lite finare, så därför klädde vi upp oss lite extra! det är aldrig fel juh! :)

Vi mötte upp Hanna, Viktor och Joakim i stan för att gå och äta. Hittade ett mysigt ställe vid Notre Damm. Alla var nöjda med sin mat förutom möjligtvis Hanna som beställde in en tartine cru. Vad hon inte visste var att cru betyder rå, och fick in en klump rå köttfärs (precis som Mr Bean ;)) och vi andra kunde knappt hålla oss för skratt!!


På restaurang STEAK!


Hela gänget!


Kolla mamma vad nyttig jag är som äter sallad!! ;)

Vi begav oss sedan till en förfest som låg betydligt längre bort än vad vi trodde -ont i ftterna fick vi! Men väl framme drack vi lite vin och umgicks med diverse bytisar! Trevligt, men när det var dags att gå vidare bestämde vi oss för att fortsätta festen hemma hos oss! Fick med oss en påse chips o några kompisar o så bar det iväg hemåt! Tänk att något så enkelt kan vara så roligt! :)


"walking pre-party" -på väg till den riktiga!


Fest hos oss!!!


Emellanåt går det vilt till :S


Då får man lugna ner sig lite ;)

Hela söndagen låg vi dock deckade i sängen.. det borde finnas fler söndagar på veckan så man har tid att återhämta sig ;)

Vi har även fått dåliga nyheter.. Idas föräldrar kan inte komma för hennes pappa har blivit sjuk... Hon har varit väldigt ledsen, mest rädd men även besviken, men efter att ha pratat med pappis ikväll, kändes det mycket bättre! VI SAKNAR ER MAMMOR OCH PAPPOR!!!! men så klart är det viktigast att ni mår bra!

Många kramar eran Ida och Stina



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0