Brasiliansk middag och Rock'n'roll! 11/10-2009

tja!

Ännu en roligt och galen helg  har passerat och ännu en seg söndag börjar lida mot sitt slut! I fredags hade vi först debatt i compulsuary international issues och det gick väl helt okej för oss båda. Det verkar som att det räcker att man gjort en "effort" för att bli godkänd, och den filosofin kör vi hårt på!

På kvällen blev vi bjudna på brasiliansk middag hos några brasilianare. Vi var ungefär tio stycken och det var bland det godaste vi båda ätit på väldigt länge! Vilken underbar kock! Mätta och belåtna gick vi sedan hem inte alltför sent!


Började med lite plock som bestod av grönsaker, ost och korv som man doppade i olja och balsamico!


Mums mums fisk, potatis, tomat, paprika, lök, oliver etc etc etc!!


Mästerkocken Vinni!

På lördagen sov vi ganska länge, men sen var vi relativt flitiga och städade, handlade, pluggade och lite sånt! På kvällen var det dags för rock'n'roll party -back in  black, så vi körde stenhårt med svarta kläder, röda naglar och läppstift och väldigt tupperat hår!! men snygga var vi! ;) Festen var helt okej, men många vi inte kände och som var yngre.. (lammkött!!) så efter ett tag begav vi oss tillbaka till centrum. Några av oss gick hem medan några gick till Villa Baryard som är en bar i stan!


Tre rockbrudar på väg!!!


I väntan på tramen...


framme på festen! :)

Trevligt trevligt -men som orsakade väldigt sega töser idag, söndag! Idag har vi inte fått mycket gjort.. slappat, segat, varit på donken och strosat runt i stan. Gjorde ytterligare ett frsök att slinga Idas hår -denna gången blev det ljusare, men får nog fixa med det lite till såd et blir mer jämnt! :)

Imorgon är det dags för ännu en skolvecka, men vi har inte så många lektioner denna veckan så det blir nog lite lugnare i alla fall! hoppas!!

Sov gott allihop!
pussar o kramar

Kommentarer
Postat av: Eva

Hoppas att ni sparar alla goda mattips. Ser fram emot att bli bjuden på internationella middagar.

kram

2009-10-12 @ 22:13:59
Postat av: Elisabeth Liljeblad

Johannes tyckte er blonda kompis såg ut som Victor. Det är nog bara feberyrorna som spökar... Lycka till med " the great jump"!

2009-10-16 @ 17:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0