Tre prov = tre fester! 7/11-2009

Hej hej!

I veckan har vi haft en hel del att göra, presentationer, och prov. Men allt har gått bra och det är skönt att ha det avklarat!

Så i torsdags hade vi en lite förfest här med Hanna och Jessica och sedan bar det av till Sun Valley där nästan alla klasser var. Det är så roligt nu när man lärt känna så många och alla är verkligen på för att hitta på grejer, så det händer grejer hela tiden! Och det är extra roligt när alla går till samma ställe!

I går skulle vi bjuda igen våra brasilianska vänner på en svensk middag. Vi, hanna och jessica tog på oss at handla, det är inte det lättaste att hitta ingredienser till svenska rätter, men till slut fick vi alla fall ihop nåt. Till förrätt blev det laxmacka med skagenröra, till huvudrätt köttbullar med brunsås och potatis och lingon och till efterrätt blev det äpplekaka med musli istället för havregryn ;) men det blev smaskigt! När alla var mätta och belåtna med både glögg och en hel del vin i kroppen gick vi till lund-tjejernas lägenhet där det var fest igen! Likadant igår, var nästan ALLA där! :)

Båda våra kameror har slutat funka :( veckan efter varandra (nej det har inte gått såå vilt till) ;)) så vi ahr tyvärr inga bilder att visa er. Men idag var vi och köpte vars en ny kamera, så snart blir det andra bullar! :)

Ikväll ska hanna komma hit och äta och sen får vi se om det kommer fler och förfestar med oss. Tanken är att vi ska gå till NOX men tydligen är det både dyrt och svårt o komma in så vi får se hur det blir! :)

Hoppas ni får en trevlig helg!
Massa kramar

Kommentarer
Postat av: Ann & Ulrika

Hej Ida! Hoppas att brasilianarna uppskattade maten. Det lät gott. Müsli på äpplepaj blir jättegott. Vi har haft "rispastej och buljong och mandelpuddinghelg" eftersom Mårten fyllade 75 i veckan. Mumsfilibabba. Vi tänker på dig.

Kram från oss på

Virestadgården

2009-11-07 @ 20:07:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0