SNOWBOARD!! 29/11-2009

Då har vi äääääntligen fått åka snowboard! och det kunde inte varit mer perfekt: klarblå himmel, strålande solsken, och helt perfekt snö! Dock hade vi lite problem på morgonen då budden var full nr vi kom.. han bli riktigt besvikna när vi insåg att det kanske inte blev någon åkning.. men då hörde vi plötsligt någon säga "car rental" och vi sprang dit och sa "we're in!!" Så vi fick ihop ett gäng på fem personer och hyrde en liten peugot 306 där vi klämde in oss med fem snowboardar!! haha vilken syn!! Och sen hade vi som sagt en helt underbar dag!!


I bilen -innan brädorna har kommit in! Vi är glaaaaada!!


Förväntansfull!


I karbinliften upp!!


Oj vad det går! :)


Stina roar sig i liften!


Awesome!!

På kvällen mötte vi upp en av dem vi hyrde bil med och hans kompisar och var på förfest med dem. Sen gick vi till Villa Baryard och dansade tusan i det!! på bord och stolar så att is flög! haha kul kul, men svettigt!! innan vi gick hem gick vi på efterfest och drack champagne, så var hemma halv fem i morse.. och vi som inte ens skulle ut!! :)

Idag är vi sega.. Ida är mör i hela kroppen och har ooooooooooooont -från snowboardåkningen, men det var det värt! :) Vi ligger och pluggar lite nu, men som sagt seeeeeeeeeeeeega!!

kram igen!!


Kommentarer
Postat av: Eva

Härliga bilder!! Det vore kul med lite film också. jag känner inte igen dina skidglasögon Ida!

Njut av snön medan ni kan.

kramar till er båda

Eva

2009-11-29 @ 17:56:51
Postat av: elisabeth

va avis man blir! vill aka skidor, men det blir inget av i ar. vi far till sydafrika istallet pa pask!! Kram

2009-12-03 @ 15:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0