La Bastille fest! 27/11-2009

Då har åter en vecka gått full med plugg. Igår var vi uppe på Bastiljen på en fest med 900 inbjudna. Vi betalade 15 euro för transport upp och ner samt 4 drinkar på plats. Vi började på en irländsk pub precis vid telepheriqen där vi mötte upp de flesta från våra klasser. Sedan bar det upp på toppen! Det var riktigt mäktigt med ljus och musik i de pampiga stenbyggnaderna. En av de bästa festerna vi varit på här! Mycket lyckat!!

Idag sov vi länge , men sig gick vi till skolan och satte oss i biblioteket för att plugga några timmar.

Vi är supperglada idag för imorgon öppnar BACKARNA!!!! så efter bibiloteket gick vi för att hyra snowboard för imorgon bär det av!!!! ååååhhhhhh det ska bli så hiiiiimla roligt!!!! vi ska ta bussen kl 8, och det tar en och en halv timme. Les deux alps bär det av till!! Önskar så att ni hade fått se bilder!!!! fattar inte vad som är fel :(

Efter att vi kånkat hem med brädot o skor gick vi ut igen för att äta. Det blev på en thailändsk restaurang, där vi satt och kämpade med våra pinnar. Inte lätt när det serveras nudlar! ;) men gott var det! Nu ligger vi i sängen och det lär väl bli att sätta på en film snart!

Kramar på er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0