Halloween! :) 1/11-2009

Ja vi lyckades fylla veckan och helgen med aktiviter trots att Idas planering med päronen blev inställda.. I veckan var det mycket plugg vilket resulterade i en lugn hemmakväll i fredags. Vi kollade på film och bara slöade!

På lördagen begav vi oss ner till stan för att hitta utklädnad till kvällens halloween fest. Vi tänkte att vi skulle vara djävular och alla hade pratat om en kostym affär där man kunde köpa allt möjligt. Men vi hittade aldrig den där affären och kom istället på den brillianta idén att gå in i ett porrbutik! Ida spänd som en pinne och högröd i ansiktet kollandes ner i marken! :) Stina gick vant in o kolla på alla grejer ;) Till slut hittade vi alla fall en outfit -kaninöron, svans, fluga och skjortmuddar ;) Vi tänkte vi tar det här, men vi har nog lite mer på oss än det där! ;) Så fina blev vi i alla fall! :)


Bunny-Waitresses, not playboy bunnys!! ;)


Fina va? :)


Vi skrattade gott och länge på hur det skulle se ut när vi skulle gå hemifrån -och här har vi resultatet! söta svansar va? ;)

Vi begav oss först till tjejerna från Lund på en liten förfest. Det var så kul att verkligen ALLA var utklädda, inga tråkiga typer här inte! ;) Efter ett tag tog vi tramen till en kille från skolan som skulle ha fest.


Hos Lund-tjejerna. Ingrid, Jessica, Stina och Hanna!


Ida och Jokern (andreas) Idas och Stinas mästerverk! :)


Hela gänget som var hos tjejerna!

På tramen träffade vi ännu fler från vår klass som oxå skulle dit. Så vi var ett ordentligt gäng, kändes som om hela skolan var där! När vi väl kom fram till festen hann vi nog vara där i 5 min, sen kom polisen! wooooo ;) Det var väl nån granne som ringt o klagat.. så vi fick snällt bege oss ut igen. Men det gjorde inte så mycket eftersom hela gänget gick till Villa Baryard, så festen fortsatte där! En väldigt lyckad kväll som varade långt in på småtimmarna!


Femminutersfesten! Mycket folk va det!

Idag blev det Donken till frukost. Annars har vi mest tagit det lugnt. Stina har pluggat -Ida borde ha pluggat ;)
Det har blivit varmt igen, skönt! Det hade varit en perfekt för Idas mammis o pappis att vara här nu.. men det viktiga är att ni mår bra! Vi saknar er bara...


Vi tyckte det skulle vara en kul grej o ha öronen på oss idag med, men ångrade oss ganska snabbt när vi såg hur mycket folk som var ute på stan ;)

Jepp jepp, det var nog det mesta från denna helgen -fast allt nämner vi ju inte på bloggen ;)
Massa Kramar

Kommentarer
Postat av: mamma Marie

Fina var ni och glad är jag att ni inte skriver om ALLT på Bloggen. Kul att ni fick en lyckad fest.

Det är alltid lika kul att läsa er blogg för ni gör så mycket. Själv ska jag leta fram några döingar i släkten så "trädet" får större krona. Varma stora kramar till er båda,,och puss till Stinsen.

2009-11-01 @ 19:28:01
Postat av: linda

Hej!

Vad fina ni var! Låter som en rolig fest! Vi har ägnat större delen av helgen åt att hämta vårt förråd och grundmåla det. Jag hade ett par riktigt snygga målarbyxor på mig, hade kanske passat på er fest :)

Hoppas det går bra i skolan denna veckan!

Kram Linda, Martin och Ella

2009-11-02 @ 10:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0