funkar inte... :( 22/11-2009

Anledningen till att vi inte har skrivit på länge är att det inte fungerar att lägga upp bilder :( Vi har verkligen försökt... så ni får vänta med att se bilderna till vi komemr hem så får vi försöka berätta med ord vad vi sysslar med här nere ;)

I veckan hade vi presentation i strategy and business policy, som gick bra för oss båda. Vi hade bara lektioner mån-ons men veckan har öndå bestått av en hel del plugg eftersom vi har en stor presentation och en uppsats + en massa smågrejer de kommande veckorna.. för att inte tala om the finals som börjar närma sig :S men det ska nog gå bra!

I onsdags var vi med de flesta av skandinaverna på en vin och ost restaurang. Sen gick vi vidare till en fest, som visade sig inte vara en fest utan bara tre stycken i en lägenhet! men vi hade trevligt i alla fall och efteråt gick Stina till Villa Baryard och Ida gick hem!

I fredags var vi ute på resraurang igen med Hanna, Jocke och Sofia. Alla åt musslor utom Ida som åt lax! Helt OK. Sen gick vi till Sun Valley där vi träffade några från klassen och spelade lite biljard.

Igår satt vi först på biblioteket i skolan då vi bestämde att vi skulle bjuda Hanna ochJocke på middag. Det blev kyckling med ris och brocolli mums mums! :) Efter ett tag kom en vi kallar "norsken" som är norsk men heter Peter ;) Vi förfestade lite sen gick vi till Jessica som oxå hade förfest och till sist begav vi oss alla till en mexikansk fest. Tydligen var det mexicos revolution igår, men det funkade inte att Ida sjöng "Happy Birthday" ;) haha De andra begav sig till Nox men inte vi! :) var inte sugna nån av oss, så vi tog taxi hem oxh la oss!

Idag träffades vi Hanna och Jessica på Donken, som helt förträffligt öppnat precis utanför vårt port (INTE BRA!!) för att skvallra och äta bakismat!

Nu ligger vi i sängen igen o pluggar lite.. blir nog snart till o sätta på en film! :)

Tråkigt att vi inte kan visa bilder..vet inte vad som är fel :(
Hoppas ni har det bra i la Suède
Bisou

Kommentarer
Postat av: Eva

Synd med bilderna. Men ni är duktiga på att skriva målande:) Lycka till med pluggandet.

2009-11-22 @ 19:02:34
Postat av: Mikaela

Kolla på: jumpingbunnys.blogg.se

2009-11-27 @ 14:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0