tentaperiod över!! 17/12-2009

NU ÄR DET ÖVER!!!! Denna veckan har bestått av fyra finals... och nu väntar tre dagars fest! -inte mer än rättvist!! Tentorna är lite annorlunda här.. man kan flumma på ganska bra.... o på två av dem fick vi ha med oss anteckningra o grejer! Strategy and Business Policyn som vi hade idag var dock ganska svår... och 60 % av betyget så ni får hålla alla era tummar för oss! :)


Så här ser tentasalen ut!


Uppladdat för tenta! :)


vill inte, vill inte, vill inte!!! men..... det är över nuuuuuuu!!!!

Igår kväll var vi över hos grannen och åt crèpes! Sen blev det party! Idag skulle vi egentligen åka bräda... vi var till och med och hyrde.. men när vi skulle köpa bussbiljetter så visade det sig att bussen inte gick på fredagar. Så vi fick lunka tillbaka med brädorna igen. Istället blir det shopping idag.. känner att vi behöver öka på vår övervikt i resväskorna ;)

Idag snöar det riktigt ordentligt för första gången! Sådär fint!! Men marken verkar vara för varm, så det lägger sig inte.. Ikväll blir det "sista middagen med klassen" troligtvis följt av Villa och NOX, så då gäller det att klä upp sig! :)

Snart kommer vi hem... blandade känslor.. Ska ju bli skönt o träffa alla.. men samtidigt vill vi inte att detta ska vara slut! Vi har haft det heeeelt underbart!!




Kommentarer
Postat av: Elin

Förstår att det är blandade känslor över att komma hem, ni verkar verkligen hade t gaaaalet kul!! Men alla här hemma saknar er, så ni måste =) Här har kommit massor med snö, har vi tur ligger den kvar till jul.... men antagligen inte. Ses snart!! Puss på er!

2009-12-18 @ 19:30:59
Postat av: Ann

Hej svejs!

Hälsningar från snöiga Virestadgården. Andra dressyrlektionen trots snöhinder. Vad gör man inte för att få rida :) Snön vräker ner och "snötraktorn" går dygnet om. 3 förare skiftas om så att de får sova lite emellan. Men snön kommer som tur är bara uppifrån, just nu i alla fall. Förhoppingsvis kommer det inte att blåsa för då får vi problem.



Kramisar

Ann

2009-12-19 @ 14:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0