Ännu en dag i backen! 6/12-2009

I fredags var Stina på en amerikansk pancake middag med sin klass och Ida var hos Hanna. På kvällen möttes vi senare upp på en fest hos ett amerikanskt par. Ida och Hanna var bjudna genom några andra o känder inte värdarna men råkade komma dit först och stod i dörröppningen med en vinflaska -"Happy Birthday!" haha liiiite stelt!! men efter ett tag kom resten och det blev riktigt trevligt! Vi tänkte båda ta det lugnt eftersom vi skulle upp halv sex på lördagen för att åka till backarna. men det blev inte så lugnt.. det funkar ju inte när det är roligt!! Så Ida kom hem två och Stina tre.. blev inte så många timmars sömn där inte..


Love love love!!!

Så på lördagsmorgon gick vi upp och begav oss till bussarna.. blev lite sömn där i alla fall! I les 2 alps väntade skidåkning fram till halvfem.. då var man rätt slut! Men ännu en helt underbar dag med vackert väder och skitbra snö. Nu hade det även snöat mer så det var snö ända ner i dalen och fler backar var öppna. Ida kände även att hon utvecklats och klarade av några tåsvängar! ;) men lika mör i kroppen för det är vi båda idag!


Förvånansvärt fina för att var en tidig morgon utan sömn!


Ida tar hjälp av de andra i liftkön för att kunna stå stilla! haha


Vilopaus!!! Ida satte sig faktiskt med VILJE!!! ;)


Lunch!! Frankrikes godaste pizzor!! men det ska det väl vara för 200 kr??? (Pappor betalar??! ;))


Fin utsikt!! -Stina alltså! ;)


Lördag kväll begav sig Ida till Hanna för ännu en fest.. var riktigt på hugget tills hon suttit ner en stund.. då kom tröttheten!! ojojoj men följde med till Denfer Pub och körde ett fotbollspel innan hon begav sig hem. Plockade med sig en blomma till Stina på vägen hem :) Stina börjar känna sig lite gamal, så hon valde att stanna hemma och kolla på film istället..

Idag har Stina varit hos Hanna och pluggat.. Ida har vilat upp sig ordentligt!! O nu ikväll var vi o tvätta för sista gången här.. lite sorgligt :( nu börjar "sista gången" sakerna komma...

Måste berätta om en händelse, så ni förstår hur det är att leva i Frankrike: Varje månad får man bidrag av Franska staten, ca 1000kr i månaden, inte alls fel. Eftersom allt tar lite längre tid i detta land än hemma i Sveige så skulle vi får vår första utdelning förra månaden (som sagt, de tar tid :)). Förra veckan fick Stina hem ett brev där de stod att dom inte hade kunnat sätta in pengar på hennes konto. Så vi begav oss båda till banken o fredags för att kolla vad som stod till. En sväng på stan innebär självklart lite shopping också:). Väl framme i kassan visade Stina upp sitt brev och frågade vad som om det var nått problem med kontot. Efter mycket om och men så fick vi veta att dom hade stängt Stinas konto pga att det INTE fanns några pengar på det. Så var dock inte fallet, utan Stina hade satt in pengar på kontot, men dom var visst BORTA,humm..... inte konstigt att banken är rik :P.. Vi fick inte veta nå mer utan den ändå utvägen för att få veta vart pengarna var var att boka ett möte, så imorgon ska vi båda två dit och se vart pengarna finns......SUCK!!!!
Hade det varit Stina eller Ida som jobbat i kassan hade problemet löst sig på en gång, men alla kan ju inte vara lika bra som oss ;)

Ikväll blir det JALLA JALLA!!
Ni får höra imorn hur vårat möte på banken gick...
Kramar!!
.


Kommentarer
Postat av: Stina

Blir så överlycklig och läsa alla inlägg från er läsare :P, vill bara säga till stina(jag) och ida att ni verkar har haft en underbar helg! alltid lika skoj att läsa vad ni gör!! puss och kram till er båda!

2009-12-07 @ 11:00:52
Postat av: Eva

Hoppas att ni får rätsida på bankaffärerna. Hinner ni få alla pengar innan ni lämnar landet?

Jag tycker också att det är roligt att läsa både inlägg och kommnentarer.

Kramar Eva

2009-12-07 @ 17:22:14
Postat av: lotta

vilka söta bilder!!! =) ser helt underbart ut =)

pussssssss

2009-12-07 @ 18:39:00
Postat av: Ann

Hej! Va kul ni har. Vi räknar ner tills vi träffas igen. Kramisar från Ann & CO

2009-12-07 @ 20:11:32
Postat av: mammaMarie

Äntligen har jag kommit åt en dator (lånar Victors)

Hursomhaver blir jag så glad att se alla era fina bilder och få läsa er blogg. Ni verkar fortfarande ha så mysigt/trevlig/kul. Ska läsa vidare nu, må så gott flickor och vi kan kanske pratas vid i helgen. kramar till er båda..

2009-12-10 @ 19:18:46
Postat av: mammaMarie

Äntligen har jag kommit åt en dator (lånar Victors)

Hursomhaver blir jag så glad att se alla era fina bilder och få läsa er blogg. Ni verkar fortfarande ha så mysigt/trevlig/kul. Ska läsa vidare nu, må så gott flickor och vi kan kanske pratas vid i helgen. kramar till er båda..

2009-12-10 @ 19:19:42
Postat av: mammaMarie

Nu har jag änterligen kommit åt en dator.(lånat Victors)Vad glad jag blir när jag får läsa om era roliga äventyr och får se era fina bilder, Ni verkar ha det helt underbart. Vi kan kanske höras i helgen så jag få veta hur det har gått hos banken etc, Ni är så fina, jättekramar till er båda flickor, och måste bara säga -var rädda om er.

2009-12-10 @ 19:31:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0